Sivukartta  |  Linkit  |  Palaute
Tekstin koko: Suurenna Pienennä
Yhteystiedot

Tietoa verkkopalvelusta


Kuluttajatutkimuskeskuksen www-sivujen päätehtävät  ovat
  • jakaa tietoa Kuluttajatutkimuskeskuksen omasta tutkimustoiminnasta ja tutkimusten tuloksista
  • jakaa tietoa Suomessa tuotetusta kuluttajatutkimuksesta
  • tiedottaa ajankohtaisista kuluttajatutkimukseen liittyvistä asioista.
Kuluttajatutkimuskeskuksen verkkosivujen tavoitteena on, että kävijä helposti ja nopeasti löytäisi tarvitsemansa tiedon. Sivujen sisältöä kehitetään ja täydennetään jatkuvasti.

Tekstien lukeminen ja tulostaminen helppoa

Sivujen oikeassa yläkulmassa on plus- ja miinuspainikkeet, joita painamalla saa tekstin näkymään ruudussa  suurempana tai pienempänä.

Julkaisut ja pidemmät tekstit ovat PDF-muodossa. PDF-tiedostojen avaamiseen tarvitaan PDF-lukuohjelma.

KULTU-tietokantojen julkaisujen tilaus

Verkkopalvelu sisältää KULTU-tietokannat, joihin tallennetaan jatkuvasti 150 suomalaisen tutkimuslaitoksen, yliopistojen ja korkeakoulujen laitoksen sekä viranomaisen ja järjestön kuluttajatutkimusta koskevia tietoja. Tietokannoissa mainitut julkaisut ja artikkelit  tilataan tietokantojen tiedoissa mainituilta julkaisijoilta.

Palaute Kuluttajatutkimuskeskukselle

Palautelomakkeella voi lähettää Kuluttajatutkimuskeskukseen palautetta sen www-sivuista ja Kuluttajatutkimuskeskuksen toiminnasta. Henkilötietojen antaminen ei ole pakollista, mutta palautteisiin ja kysymyksiin voidaan vastata vain, jos sähköpostiosoite on jätetty.

Verkkosivujen tietosuoja

Kuluttajatutkimuskeskuksen www-sivujen käyttäjistä ei kerätä henkilötietoja. Sivujen käytöstä tilastoidaan mm. sivupyyntöjen ja vierailijoiden määrä, keskimääräinen ladattujen sivujen määrä ja suosituimmat sivut. Tietoja käytetään hyväksi verkkosivujen kehittämisessä.

Tulosta sivu
Poutapilvi web design Oy